Vučetić na Fejsu prokomentirao šokantan istup mostovke u saboru

Foto: Patrik Macek/PIXSELL, Sceenshot Facebook

BIVŠI Mostov, a sada nezavisni zastupnik Marko Vučetić na Facebooku je prokomentirao današnji šokantan istup mostovke Ivane Ninčević Lesandrić u saboru.

Ona je u raspravi o opozivu ministra zdravstva Milana Kujundžića ispričala da je imala spontani pobačaj te da su joj u bolnici bez anestezije pola sata strugali maternicu.

Vučetić: Podržavam kolegicu što se nije odlučila šutjeti

Vučetić je u istupu na Fejsu podržao saborsku kolegicu.

"Danas je kolegica Ivana Ninčević Lesandrić, u saborskoj raspravi o opozivu ministra Kujundžića, progovorila o stanju u hrvatskom zdravstvu. Iako je primjer osobni, on pogađa mnoge žene.

Zbog žena koje su ovaj postupak prošle, kao i zbog onih koje ovaj postupak ne smiju više prolaziti na ovaj nehumani način, podržavam kolegicu što se nije odlučila šutjeti i tako omogućavati daljnje traumatiziranje pacijentica. Liječnici i ostalo medicinsko osoblje čine najbolje što mogu, a političari ne", napisao je Vučetić na Facebooku.

Šokantan istup mostovke u saboru

Podsjetimo, sabornicu je danas šokirala mostova Ivana Ninčević Lesandrić koja je kazala da je imala spontani pobačaj te da su joj u bolnici strugali maternicu pola sata na živo, bez anestezije.

"Svezali su mi ruke i noge i započeli proces kiretaže na živo. Strugali su mi maternicu bez anestezije. To je bilo mojih najmučnijih 30 minuta u mom životu", rekla je u emotivnom istupu Ninčević Lesandrić.

Pročitajte više