Zagreb: Preuzimanje novih osobnih iskaznica od sutra na Zagrebačkom velesajmu

PRVIH tisuću novih osobnih iskaznica Zagrepčani od sutra mogu preuzeti na Zagrebačkom velesajmu, obavijestila je danas policija.

Iskaznice građani mogu preuzeti na istočnoj strani restorana ´Globus´ u Aveniji Dubrovnik 15, radnim danom (od ponedjeljka do petka), od 8 do 19 sati.

Iskaznice se izrađuju prema datumu zaprimanja zahtjeva, a obavijesti o tome je li im iskaznica izrađena građani mogu dobiti u Petrinjskoj ulici 30, na web stranici PU zagrebačke (www.pu-zg.mup.hr), govornom automatu na telefonskom broju 4563-601 i na telefonima 4563-670, 4563-671 i 4563-673.

Kako bi se izbjegle gužve i nesporazumi, u zagrebačkoj policiji mole građane da prije dolaska provjere je li im nova iskaznica gotova, te da ponesu staru osobnu iskaznicu i potvrdu o predanom zahtjevu.

Novu osobnu iskaznicu građani su dužni osobno preuzeti, upozoravaju u policiji.

Zahtjevi za izdavanje novih osobnih iskaznica i dalje se zaprimaju u Petrinjskoj 30, dok građani s područja Sesveta, Dugog Sela, Vrbovca, Sv. Ivana Zeline, Velike Gorice, Zaprešića, Jastrebarskog, Samobora i Ivanić Grada zahtjeve i dalje podnose u tamošnjim policijskim postajama, u kojima i preuzimaju iskaznice.

Pročitajte više