Zbog dvije lakše prometne nesreće velike gužve u Zagrebu

NA ZAGREBAČKOJ obilaznici kod čvora Jankomir, te na velikogoričkoj cesti dogodile su se dvije prometne nesreće zbog čega je promet na tim dionicama usporen i vrlo gust.

Budući da u trenutku pisanja teksta policija još nije stigla na mjesto nesreće koja se dogodila svega 100-njak metara od čvora Jankomir prema Velikoj Gorici, ne znamo ima li u toj nesreći ozlijeđenih osoba. U nesreći su sudjelovala tri vozila, Nissan Micra, VW Golf te Saab 95 slovenskih registarskih oznaka. Micra je sletjela s ceste no ima tek manjih vidljivih oštećenja. Druga dva automobila nalaze se na zaustavnom traku, s tim da je Golf okrenut u suprotnom smjeru.

Zbog nesreće se stvorila velika kolona.

Cisterna s glukozom se prevrnula u kanal

Kamion-cisterna bosansko-hercegovačkih registracije prevrnuo se danas u 11.10 sati na Aveniji Večeslava Holjevca kod čvora Buzin. Vozač, 27-godišnji bosansko-hercegovački državljanin, nije ozlijeđen, a ni jedno drugo vozilo nije sudjelovalo u prometnoj nezgodi.

"Cisterna je prevozila glukozu, no nisam sigurna je li ona namijenjena u medicinske ili prehrambene svrhe, ali smatramo da nije opasna. Sadržaj je pretočen u drugu cisternu", kazali su nam u PUZ-u.

Prevrtanje kamiona dovelo je do gužvi i kolona automobila na cesti, jer se pomet se neko vrijeme odvijao jednim trakom u smjeru Velike Gorice, no on je normaliziran, kažu u policiji.

Pročitajte više