Zbog oca koji je pijan razbijao po stanu 25-godišnjak pozvao policiju

JUČER je oko 19.35 sati, 25-godišnji hrvatski državljanin zatražio intervenciju policije, jer je njegov 56-godišnji otac u alkoholiziranom stanju razbijao po stanu, izvijestila je PU zagrebačka.

Dolaskom na mjesto događaja u stan u Klaićevoj ulici u Zagrebu, policija je utvrdila da je 56-godišnjak došao kući u alkoholiziranom stanju i verbalno se sukobio sa sinom, a potom je u hodniku razbio staklo na vratima spavaće sobe.

Policija navodi i kako je utvrđeno da 56-godišnjak legalno posjeduje pušku CZ kalibra 5,6 milimetara, ali je drži u nezaključanom garderobnom ormaru te je tako dostupna neovlaštenim osobama.

Pijani 56-godišnjak je pozvan da pođe u policijsku postaju, što je više puta odbio te su policijski službenici nad njim uporabili sredstva prisile, tijekom čega je pružao aktivan otpor te je lakše ozlijeđen i liječnička mu je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je 56-godišnjak imao 2,75 promila alkohola u krvi.

Odveden je u JZP (Jedinica za zadržavanje i prepratu) na noćni odmor, a danas će nad njim biti nastavljena prekršajna obrada zbog počinjenih prekršaja nasilja u obitelji i nepropisnog držanja oružja.

I.M.

Pročitajte više