Citroenova karavana Međimurjem

Citroenova karavana Međimurjem

POVODOM dolaska Citroena C4 na hrvatsko tržište, ovlašteni koncesionar vozila Citroen Auto Luka organizirao je novinarsku karavanu po Međimurju.

Novinari su se okupili u prodajno-servisnom centru Auto Luka u zagrebačkoj Dubravi koji se već 15. godinu bavi održavanjem i servisiranjem vozila marke Citroen. Karavanu je predvodio Citroen C4, nositelj titule "HR Auto 2005", u coupe i limuzinskoj izvedbi, a slijedili su ga novi C5 i C8.

Put nas je vodio preko Varaždina u vinsku kuću Lovrec, smještenu na adresi Sv. Urban, gdje smo imali priliku kušati autohtona i svjetski etablirana bijela vina. Prijateljstvo g. Lovreca s Citroenom traje od 1998. godine kada je g. Luka Marić, direktor tvrtke Auto Luka, organizirao prvu karavanu takve vrste u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Štrigove uputili smo se vinskim cestama u Čakovec na ručak u samom središtu grada Zrinskih, u restoran Katarina.

Tvrtka Auto Luka u svom poslovnom prostoru pruža kompletnu uslugu prodaje i održavanja vozila Citroen. Na jednom mjestu mogu se dobiti sve informacije o modelima i uvjetima kupnje, te se daje mogućnost zamjene staro za novo. Servis je jedan od najopremljenijih i najstručnijih u Hrvatskoj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara