Ovaj kabriolet ima sedam sjedala i smije na teren: Pogledajte unikatni Hyundai

Ovaj kabriolet ima sedam sjedala i smije na teren: Pogledajte unikatni Hyundai
Screenshot: YouTube

NAKON poplave SUV-ova neki su se okuražili i ponudili njihova toples izdanja. Hyundai je sasvim slučajno napravio još jedan iskorak.

I dok malo tko zna da je pomalo zaboravljeni Murano bio prvi SUV novog doba u crossover izdanju, trenutno uz bezkrovni Range Rover svi čekaju 2020. godinu i premijeru Volkswagenova T-Roca u verziji kabrioleta. Hyundai pak već sada ima jedan primjerak svog velikog SUV-a u takvom izdanju.

Da, radi se o jednom i jedinom primjerku modela Santa Fe kojem je Hyundaijeva regionalna ispostava za Australiju odlučila jednom primjerku odsjeći krov. A razlog je vrlo jednostavan i kad se bolje razmisli logičan. Svatko tko je pokušao fotografirati interijer svog automobila zna koliko je to komplicirano. Kad ne bi bilo krova, takva radnja bi bila lakša, a Hyundaijevi redatelji reklama su imali upravo tu mogućnost.

I tako je nastao Santa Fe cabrio, jedan i jedini kabriolet SUV arhitekture sa sedam sjedala. Australski CarAdvice je dobio priliku provozati se njim, a ovo su njihovi dojmovi.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara