Cheesecake bez grižnje savjesti!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Fit Team
MNOGIMA je cheesecake jedan od najdražih kolača i upravo njega će mnogi odabrati kad se žele osladiti. Romeo Streinger i ovoga puta ima rješenje kako napraviti cheesecake od zdravih namirnica i pritom uživati u slastici bez imalo grižnje savjesti.
Podloga:
40g sitnih zobenih,
10g kokosa,
1 žlica (cca 50g) kikiriki maslaca,
malo mlijeka,
po želji sladilo (stevia)
cimet,
ekstrakt vanilije ili ruma.
Postupak:
Izmješati zobene, kokos, cimet, sladilo i aromu i preliti sa malo vrućeg mlijeka da nabubri. dodati žlicu kikiriki maslaca i sve umješati da se dobije gusta, tijestu nalik smjesa, od koje oblikujemo podlogu debljine cca 1cm.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Krema od sira:
500g posnog sira (Milbona),
par kapi sladila i ekstrakta vanilije.
Postupak je najjednostavniji ako se cheesecake slaže "naopako", tj. da se u kalup prvo stavi sir, a zatim podloga. Nakon pola sata hlađenja u dubokom, kad sve malo očvrsne, istresti cheesecake iz kalupa, posložiti 100g malina i vratiti u hladnjak (na 4 stupnja) da se dodatno rashladi.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nutritivne vrijednosti:
P: 70g
UH: 45g
M: 25g
Izvor: Fit-team
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati