Besplatne fitness aplikacije koje morate isprobati

Besplatne fitness aplikacije koje morate isprobati

Foto: Instagram 

SVAKA fitness pomoć baš je uvijek dobrodošla.
 
Vjerujemo kako se rijetko odvajate od svog pametnog telefona u ova luda doba za život i balansiranje poslovnog i privatnog.
 
No kada se već ne možete odvojiti od njega, zašto ga ne biste pametno iskoristili, i to kao virtualnog fitness pomoćnika? Sve što trebate napraviti jest skinuti dobru fitness aplikaciju koja će vaš trening učiniti još učinkovitijim i pružiti vam potrebnu motivaciju.
 
A ako ne znate otkud početi, donosimo vam nekoliko najpopularnijih besplatnih aplikacija koje sigurno želite isprobati.
 
1. Nike+ Training Club
 
Ova će aplikacija kreirati trening po vama, možete birati između njih 1000, a tu su i savjeti stručnjaka za svaku vježbu te run-tracker kojim možete pratiti napredak u trčanju.
 
2. Sworkit
 
Pilates, joga, stretching ili trening snage? Ovdje ćete dobiti različite treninge koje možete izvoditi bez rekvizita, a u svakom videu imate i trenera koji objašnjava pojedine vježbe.
 
3. Fitstar by Fitbit
 
I ovdje možete pronaći personalizirane videotreninge, ali i kratke treninge, za sve one koji jednostavno nemaju previše vremena.
 
4. Freeletics
 
Freeletics treninzi sastoje se pretežito od vježbi visokog intenziteta koje se kombiniraju s treningom snage i izdržljivosti. Također, vježbe se prilagođavaju vašoj fizičkoj spremnosti pa uvijek ima novih izazova za vas.
 
5. Fitnet
 
Vježbajte uživo s osobnim trenerom te si olakšajte fitness rutinu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara