Ekskluzivno: Prvi na Indexu pogledajte najmoderniji i dugoočekivani fitness centar u Zagrebu

Ekskluzivno: Prvi na Indexu pogledajte najmoderniji i dugoočekivani fitness centar u Zagrebu

Foto: Index

DAN prije nego što će otvoriti vrata javnosti, Index je prvi zavirio u najnoviji dugoočekivani fitness centar - Orlando Fitness Green Gold Gym u Zagrebu (Radnička cesta 52).
 
To je drugi fitness centar Orlando Fit grupacije otvoren u Zagrebu, no riječ je o prostoru koji na 1.600 četvornih metara nudi nešto što se u Hrvatskoj još nema prilike vidjeti i doživjeti. Od većeg broja nove moderne opreme kakvu nema nijedan fitness centar u zemlji, do novih načina treniranja i drugih noviteta koji će se sigurno svidjeti svim njihovim budućim članovima.
 
Prostorna organizacija samog centra, broj trenažnih mjesta i različiti koncepti osiguravaju mogućnost vježbanja i do 350 vježbača istovremeno.
 
 
Prostor je podijeljen na sedam glavnih zona: Funkcionalni dio; Plate loaded zona, Reebok Rig s Octane Elliptical lateralima, trenažnu zonu za izolirane vježbe, cardio zonu s vrlo popularnim Concept 2 Rooverima, dvoranu za grupne programe i apsolutni novitet na našem tržištu - Virtual Indoor Cycling dvoranu u kojoj će se svakih sat vremena odrađivati trening uz virtualne projekcije super atraktivnih lokacija na svijetu kao što je njujorški Central Park i Tour de France. 
 

Ovo je apsolutna novost u Hrvatskoj koja će, vjerujemo, razveseliti sve članove s time da će se svaku večer organizirati i treninzi u prisutnosti trenera. 

Inače, u ovom je centru zaposleno 6 profesionalnih i stručnih trenera, svi odreda školovani kineziolozi.
 

Kada pričamo o novitetima, virtualno pedaliranje samo je jedan u nizu novina. Cijeli je centar, kako nam je detaljno pokazao njihov fitness koordinator mag.cin. Matija Pavlagić, opremljen najsuvremenijom opremom koja omogućuje još učinkovitije vježbanje.
 
Primjerice, u zoni u kojoj će se svaka dva sata organizirati HIIT treninzi (Reebok Rig Zoni) čak su šest Octane Elliptical sprava u kojima se može vježbati eliptički pokret, dakle, u svim smjerovima, čak i bočno, a što će posebno oduševiti žene, jer kako otkriva voditelj centra - na njoj se može odraditi cijeli trening, a posebno je dobar za noge i guzu. 
 
 
 
 
Reebok Rig Zona za HIIT treninge 
 
  
U zoni za snagu s bechevima također ima nekoliko noviteta, a to su sprave u kojima je ugrađen sistem koji olakšava privlačenje utega i jednostavnije dizanje u početan položaj. 
 
 
Novina je i posebna Matrix S Drive traka za trčanje koja ne radi na struju već na principu vlastitog otpora, a osim trčanja na njoj se može gurati traka unazad, sprintati i vježbati kako god želite stvarajući sebi otpor za pokretanje. 
 

Prave dizače utega oduševit će i Weight lifting platforma. 
 

Centar je opremljen i s gimnastičkim karikama za vježbanje, a dvorana za grupne programe u kojoj će se organizirati doslovno svašta, može primiti do 30 ljudi, a ima i dosta popularne monkey bars.
 
  
U svakom slučaju, spomenuli smo samo mali dio svega što Orlando Fitness Green Gold Gym nudi svojim budućim članovima, a spomenimo i to da je u ponudi čitava paleta usluga - izrada specijaliziranih programa vježbanja, izrada preventivnih zdravstvenih planova, oblikovanje motivacijskih programa, provedba rehabilitacije kroz fizioterapiju i kineziterapiju.
 
 
Uostalom, uvjerite se i sami jer od sutra počinju njihovi Dani otvorenih vrata koji traju do 19. rujna, a dan kasnije, 20. rujna centar počinje s radom, svaki dan od 6 do 22 sati, subotom od 8.30 do 20.30, a nedjeljom od 15.30 do 20.30.  
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara