Ella otkrila da planira drastično promijeniti prehranu pa izazvala raspravu

Ella otkrila da planira drastično promijeniti prehranu pa izazvala raspravu
Foto: Instagram

ČINI se da su Ellu Dvornik mamine i suprugove promjene životnih navika natjerale da razmisli i o korigiranju vlastitih. Naime, prvo se njena mama Danijela Dvornik u potpunosti posvetila vježbanju, a potom je odlučila promijeniti i prehranu pa je isprobala planetarno popularnu ketogenu dijetu. No Ella se nedavno pohvalila kako se i njen suprug Charles Pearce odvažio na sličan pothvat.

Iako njen cilj nije gubitak kilograma, i sama je počela razmišljati o potpunoj promjeni prehrane, a najviše ju je zainteresirala keto dijeta. Ona se temelji na smanjenom unosu ugljikohidrata i povećanom unosu masti, a u posljednje vrijeme je njena popularnost nevjerojatno porasla. Sljedbenike ima diljem svijeta, a njene navodne dobrobiti neumorno promoviraju i brojne slavne osobe. No uvjerljivo najveća pobornica ovakvog načina prehrane je bivša zvijezda filmova za odrasle Jenna Jameson. S druge strane, sve su glasnija i šuškanja o negativnim stranama ovakve prehrane.

Ipak, čini se da Ella Dvornik najviše vjeruje iskustvima svojih pratitelja na društvenim mrežama pa je upravo njih pitala jesu li isprobali ketogenu dijetu, a potom su je oni zatrpali svojim odgovorima.

Tako je većina iskoristila priliku da se pohvali rezultatima...

 

 

Ipak, bilo je i onih koji su upozorili kako je početni period, dok se organizam navikava na novi način prehrane, izrazito težak.

Bilo je i onih koji su se požalili kako su se nakon dijete vrlo brzo suočili s kilogramima koji su se vratili poput bumeranga.

Također, neki od njenih pratitelja upozorili su da su već čuli brojne negativne komentare o keto dijeti pa su odlučili preskočiti njeno isprobavanje.

No nakon što su pratitelji Ellu zatrpali svojim iskustvom, blogerica je zaključila kako bi bilo najbolje da i sama isproba ketogeni način prehrane, a čini se da isto očekuje i njenog supruga.

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara