Halle Berry otkrila je svoje novogodišnje fitness želje: Popis je nevjerojatan

Halle Berry otkrila je svoje novogodišnje fitness želje: Popis je nevjerojatan
Foto: Instagram

HRPA ljudi i ove će godine na popis svojih novogodišnjih želja staviti mršavljenje i, vrlo vjerojatno, nakon nekoliko tjedana odustati, ali ne i zgodna glumica Halle Berry koji je iz dana u dan u sve boljoj formi zahvaljujući intenzivnim treninzima.

“Ako ste osoba koja 1. siječnja uplaćuje članarinu u teretanu, ali obično je ne koristi, vama govorim”, napisala je uz fotografiju sebe i trenera Petera Leeja Thomasa koju je objavila na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

52-godišnja glumica je ljubiteljica te društvene mreže na kojoj redovito objavljuje ideje za učinkovite vježbe i recepte za zdravu prehranu, a svakog petka koristeći oznaku #FitnessFriday nastoji motivirati svoje pratitelje na zdrav životni stil.

“Ovog fitness petka vam želim poručiti da postavite realne ciljeve i namjere za novu godinu. Napišite ih, stavite negdje gdje ćete ih vidjeti svaki dan i neka vam budu svakodnevna motivacija da ostanete fokusirani i inspirirani na svoje fitness putovanje tijekom 2019.”, dodala je, a potom objavila svojih pet ciljeva s kojima ulazi u novu godinu.

1. Izgraditi ubojite trbušne mišiće.

2. Naučiti novu borilačku vještinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

3. Inspirirati više ljudi.

4. Više trčati.

5. Raditi Bikram jogu.

Berry je ovime dokazala da je baš kao i svi ostali. Unatoč slavi, nevjerojatnom i snažnom tijelu i redovitim treninzima, još uvijek pred sebe postavlja ciljeve, a osim sebe, tako nastoji motivirati i druge.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara