Najbolja prijateljica Meghan Markle odgovorila trolovima fotkom u bikiniju

Najbolja prijateljica Meghan Markle odgovorila trolovima fotkom u bikiniju
Foto: Instagram

JESSICA Mulroney više se neće zamarati mišljenjima drugih osoba. 39-godišnja stilistica i najbolja prijateljica Meghan Markle ponovno je objavila fotografiju u plavom bikiniju koju je prethodno bila uklonila zbog negativnih komentara.

“Obrisala sam je nakon što sam je jučer objavila. Previše me trolova napalo”, napisala je i dodala da je odlučila ponovno objaviti fotografiju jer je shvatila da ne mari za njihovo mišljenje.

“Naporno radim na svakom aspektu svog života i ponosim se svojim tijelom”, poručila im je te zaključila da se više nikome neće ispričavati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jess Mulroney (@jessicamulroney)

Mnogi prijatelji i pratitelji su joj čestitali na odluci da odgovori na kritike.

“Obrisala si je? Nepotrebno. Imaš troje djece! Ovo je inspirativan sadržaj. Obožavam tvoje vježbe”, poručila joj je Sara Foster.

“Ti si snažna, motivirana mama koja se ubija. Imaš tijelo na kojem radiš. Pokazuješ ponosno obitelj, pokazuj ponosno i tijelo”, dodala je Kaitlyn Bristowe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jess Mulroney (@jessicamulroney)

Mulroney i Markle su prijateljice godinama, a imala je i važnu ulogu u vjenčanju vojvotkinje i vojvode od Sussexa. Bila je neslužbena kuma, njena petogodišnja kći Ivy je nosila Meghanin buket do ceremonije, a osmogodišnji sinovi, blizanci John i Brian brinuli su se o njenom dugačkom velu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara