Najsnažniji muškarac na svijetu smršavio je 25 kilograma i izgleda nevjerojatno

Najsnažniji muškarac na svijetu smršavio je 25 kilograma i izgleda nevjerojatno
Foto: Instagram

EDDIE Hall 2017. se okitio laskavom titulom najsnažnijeg muškarca na svijetu. Iako je njegov posao biti jak, to ne znači da ne može i uz nekoliko kilograma manje dizati teške utege i biti u formi.

''Naporno sam trenirao i sad sam jako željan i gladan uspjeha. Pet puta tjedno sam radio kardio trening uz boks, vožnju bicikla, plivanje i HIIT vježbe. Povrh svega i četiri puta treninzi s utezima'', pojasnio je uz fotografiju svoje nevjerojatne transformacije koju je objavio na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eddie hall (@eddiehallwsm)

Naime, Hall je smršavio 25 kilograma te sada teži 169,5 kilograma.

''Biti najsnažniji čovjek na svijetu značilo je natjecati se s težinom od preko 200 kilograma. Krenuti za drugim naslovom i održavati tu tjelesnu težinu, a potencijalno se i udebljati te postati još jači, bilo je rizik za moj život, a ne samo zdravlje. Učinio sam ono što trebam učiniti u sportu i odlazim kao prvak'', rekao je u lipnju za The Malestorm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eddie hall (@eddiehallwsm)

Priznao je kako je sada sretniji i opušteniji, a prvi put u posljednjih osam godina si je mogao priuštiti ljetovanje s obitelji.

''Ako želim slobodan dan, otkazat ću obveze i uzeti slobodan dan. Da, zauzet sam možda i više nego prije, ali iz vrlo dobrog razloga. Osiguravam cijeloj obitelji odličnu budućnost i sretan sam što to mogu činiti'', zaključio je Hall.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara