Nevjerojatna promjena: Zbog gubitka 53 kilograma izgleda barem 10 godina mlađe

Nevjerojatna promjena: Zbog gubitka 53 kilograma izgleda barem 10 godina mlađe
Foto: Instagram

BONNIE Stainer je 35-godišnja samohrana majka koja je DJ. No, u prošlosti bi svaki put kada bi izašla na pozornicu osjetila grč u želucu i strah. Sve to zbog manjka samopouzdanja zbog prekomjerne tjelesne težine s kojom se u to vrijeme borila. 

Naime, Bonnie je tada težila gotovo 105 kilograma.

"Nisam imala višak kilograma dok nisam zatrudnjela sa svojim prvim djetetom", ispričala je Stainer, a njezina težina je drastično porasla nakon druge trudnoće i prošlo je dosta vremena prije nego što se ozbiljno posvetila transformaciji. Promijenila je prehranu i počela vježbati, a prvi rezultati su vrlo brzo postali vidljivi.

Dosad je izgubila nevjerojatna 53 kilograma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bonnie (@bunnynotbonnie) on

Osim zdravstvene koristi, nakon gubitka kilograma počela je dobivati sve više poslovnih angažmana. Osim što joj je krenulo uzlaznom putanjom na glazbenom polju, Bonnie se okušala i u ulozi modela. Kako danas priznaje, u vrijeme kada se borila s pretilošću razmišljala je i o prekidu glazbene karijere, a svjesna je da joj je najveći kamen spoticanja bio nedostatak samopouzdanja i upornosti.

"Osim rutine, vježbanja, zdrave hrane i pića, ključ je u vašem umu", uvjerena je nakon što je prošla vlastitu transformaciju.

Potpuno je posvećena novom načinu života pa veći dio slobodnog vremena provodi vježbajući.

"Vježbam šest dana u tjednu i pokušavam se odmarati jedan dan", ispričala je te dodala da i taj "dan odmora" provede trčeći za svojim dvjema kćerima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bonnie (@bunnynotbonnie) on

No, njeni treninzi nisu nimalo lagani. Osim što redovno trči, odlazi u teretanu te se bavi jahanjem konja.

"Samo želim biti sretna i zdrava", objašnjava te dodaje kako joj je upravo to bila najveća motivacija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bonnie (@bunnynotbonnie) on

Također, priznala je kako u prošlosti nije mogla ni sanjati da će ikada dobiti "UK Glamour" nagradu za modela godine, ali je vlastitim primjerom sebi i drugim dokazala da je sve uvijek moguće, piše The Sun.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara