Nutricionistica pokazala koliko fotografije savršenog tijela mogu biti varljive

Nutricionistica pokazala koliko fotografije savršenog tijela mogu biti varljive
Foto: Instagram

SAMO nekoliko sekundi dijeli vas od savršenog tijela. To je pokazala nutricionistica i fitness blogerica Lyndi Cohen objavom dviju fotografija koje su nastale u svega nekoliko sekundi razmaka.

''Ovo je kratak primjer koliko su nestvarne fotografije na društvenim mrežama. Imajte na umu da je nekoliko trenutaka prije nego što je zabilježena objavljena fotografija nastala barem jedna koja je obrisana'', istaknula je Cohen i pokazala kako izgleda njezino tijelo kad se namjesti u savršenu pozu i kad je prirodna i tek se priprema za fotografiranje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LYNDI COHEN (@nude_nutritionist)

''Jednako volim svoje tijelo na obje fotografije i odlično je to moći reći na glas'', dodala je.

U nastojanju da promovira zadovoljstvo vlastitim tijelom među ženama, Lyndi je poslala poruku svojim pratiteljima: ''Preporučujem da ne pratite osobe koje vas ne inspiriraju. Preuzmite kontrolu nad onim što će vam se prikazivati na Instagramu.''

Lyndi Cohen pokušavala se neko vrijeme riješiti trbuščića, a onda je prihvatila vlastite obline. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LYNDI COHEN (@nude_nutritionist)

''Imam dodatni sloj sala na mišićima. Kad god ga se pokušam riješiti, moje tijelo se opire. To je vječna borba'', napisala je na Instagramu.

Zaključila je kako joj možda nije suđeno izgubiti tih nekoliko kilograma viška pa je odlučila zadržati težinu s kojom se osjeća zdravom i zadovoljnom. Prethodno je u četiri godine smršavila 20 kilograma.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara