Pjevačica oduševila linijom samo četiri mjeseca nakon rođenja trećeg djeteta

Pjevačica oduševila linijom samo četiri mjeseca nakon rođenja trećeg djeteta
Foto: Instagram

SAMO četiri mjeseca nakon što je rodila treće dijete, Jessica Simpson je vratila staru figuru. Odlučila je intenzivno trenirati kako bi 39. rođendan proslavila sa stilom, a sada joj je to i pošlo za rukom. S prijateljicama se fotografirala na proslavi u prilično oskudnom izdanju. Odabrala je bikini životinjskog uzorka koji je ovoga ljeta hit i među poznatim Hrvaticama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessica Simpson (@jessicasimpson)

“Nije jednostavno, ali odlučna sam u namjeri da se osjećam dobro. Puno hodam jer mi to ne pomaže samo u sagorijevanju kalorija, već mogu i razbistriti misli i više sam fokusirana”, izjavila je Simpson za časopis People.

Osim kretanja, napravila je i neke promjene po pitanju prehrane.

“Trudim se da to bude zdravo. Otkrila sam da volim cvjetaču. Tko bi rekao da ta namirnica može biti supstitut za toliko drugih stvari”, otkrila je Simpson.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Nema sumnje da će nakon prvih pozitivnih reakcija na zavidnu formu Jessici ovo biti dodatni poticaj da nastavi sa svojom fitness rutinom što je sasvim sigurno jedva dočekala nakon prilično burne trudnoće tijekom koje se borila s brojnim tegobama kao što su otečena stopala i bronhitis zbog kojeg je bila hospitalizirana čak četiri puta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara