Poznata talijanska blogerica napala novine koje su nazvale njene prijateljice buckama

Poznata talijanska blogerica napala novine koje su nazvale njene prijateljice buckama
Foto: Instagram

POZNATA talijanska blogerica Chiara Ferragni optužila je talijanske dnevne novine da su osramotile njene prijateljice.

Nakon što je na Instagramu podijelila fotografije s djevojačke večeri na Ibizi, novine su objavile članak na tu temu. Chiaru su opisali “sretnom jer pokazuje kilograme nakupljene u trudnoći”, dok su njezine prijateljice sa slike nazvali buckama.

Ubrzo nakon što je objavila fotografiju sebe i svojih prijateljica kako uživaju uz bazen, obrušila se na novine i napisala: “Moje su prijateljice najveće talijanske novine nazvale debelima.” 

Nakon toga je originalni naslov promijenjen, ali u članku je ostavljen dio teksta u kojem se spominje kako je u trudnoći dobila pet kilograma.

“U talijanskim najpoznatijim dnevnim novinama je objavljen članak koji opisuje moje prijateljica na zabavi sretnima, iako nisu mršave i u formi. Smatram da je odvratno slati takvu poruku, tim više što se mnoge žene bore s vlastitim tijelom i samopoštovanjem”, napisala je blogerica na Instagramu.

“Nikad se nisam osjećala savršenom, ne mislim ni da sam sada, ali uvijek sam imala sreću osjećati se ponosno u svojoj koži.”

Smatra kako to duguje svojoj majci koja ju je odgajala govoreći joj da može ostvariti što god želi u životu, ako se bori za to.

“Ženama je teško osjećati se lijepo iz toliko razloga. Kao uzor mnogim ženama uvijek pokušavam poslati poruku o tome kako je važno biti samouvjeren, a ne izgledati savršeno. Zbog toga sam šokirana pročitati tako krivu poruku u tako važnim novinama.”

“Drugačije je lijepo. Savršeno nije lijepo. Sretno je lijepo. Samouvjereno je lijepo. Ne dajte da vas drugi spuste ili vam kažu tko ste, ikada”, zaključila je.

Ferragni je prije četiri mjeseca rodila sina Leonea, a u rujnu se udaje za talijanskog repera Fedeza.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara