Profesionalni hrvač pokazao kako se njegovo tijelo mijenjalo tijekom 33 godine

Profesionalni hrvač pokazao kako se njegovo tijelo mijenjalo tijekom 33 godine
Foto: Instagram

DAVE Bautista je prilično poznat po svom mišićavom tijelu, ali i uspjesima u ringu gdje je šest puta osvojio titulu WWE prvaka. Odnedavno ga je moguće gledati i na velikom platnu, i to u ulozi Draxa Razarača u Marvelovim filmskim spektaklima Čuvari galaksije i Osvetnici.

Ipak, on je nakon sportskog umirovljenja zapravo smanjio svoju mišićnu masu, a promjene su prilično drastične. Kako bi dočarao kako se njegovo tijelo transformiralo tijekom posljednje 33 godine, na Instagramu je objavio niz impresivnih fotografija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli David Bautista (@davebautista)

 

"To je prokleti maraton", Bautista je napisao u opisu niza od sedam fotografija koji započinje fotografijom iz daleke 1987., kada je imao svega 18 godina te je bio relativno mršav i ni približno mišićav kao danas.

Prisjetio se i izgleda u danima hrvačke karijere, a prikaz svoje transformacije završio je fotkom iz ove godine.

Podsjetimo, Bautista je započeo svoju hrvačku karijeru 1999., a pridružio se WWE-u (tada WWF) ubrzo nakon 2000., pod imenom Batista. Dvaput je osvojio WWE prvenstvo, a World Heavyweight Championship čak četiri puta, držeći naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji tijekom rekordna 282 dana. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara