Srpkinja Sneki je "ubojica celulita", a njena metoda već je zaludjela žene na Balkanu

Srpkinja Sneki je "ubojica celulita", a njena metoda već je zaludjela žene na Balkanu

Foto: Facebook/Instagram 

SNEŽANA RULIĆ zvana Sneki u Srbiji je već odavno poznata, no otkako se promovira kao prava "ubica celulita", postala je slavna na cijelom Balkanu. 
 
Ona tvrdi da ima najbolju metodu uklanjanja celulita pa se zato i nazvala "ubicom celulita", a tako joj se zove i Facebook stranica. 


 
Sneki razbija naslage celulita takozvanom Madero terapijom, koju je navodno prva počela provoditi u susjednoj Srbiji, ali nije željela biti toliko moderna pa je svoju metodu radije nazvala "ubijanjem celulita oklagijama mesožderkama". 

 

Novi broj Blic Zene #bliczena 👊👊✔

A post shared by Sneza Ubica Celulita (@sneki_ubica_celulita) on


Riječ je o ne baš nježnoj masaži s drvenim valjcima, sličnima valjcima za tijesto, no ovi anticelulitni doista izgledaju kao prave "ubojice". Zapravo, kako tvrde Sneki i njene klijentice, ovo je najbolji i najbrži način uklanjanja celulita koji su ikada probale. Navodno se prve promjene vide već nakon treće, četvrte masaže, iako Sneki ipak pokušava ublažiti euforiju, ističući da je svaka žena individualna i da će nekome možda trebati puno više tretmana da postignu zadovoljavajući rezultat.


  
Ona svoju metodu ne krije, a navodno je riješila celulita mnoge slavne dame sa srpske javne scene. U ovo doba godine, logično, radi punom parom. No, kad joj ostane malo slobodnog vremena, rado obučava svakoga tko se želi baviti ovim anticelulitnim programima. 

 

Kakve noge🔝🔝☝️☝️👊👊💪💪✔✔✔✔ #nofilter 💣💣

A post shared by Sneza Ubica Celulita (@sneki_ubica_celulita) on


 

🔝👊👊💪💪mojih ruku delo✔

A post shared by Sneza Ubica Celulita (@sneki_ubica_celulita) on

 
Kako oni točno izgledaju, možete vidjeti na njenoj Facebook stranici, Instagram profilu te na YouTubeu, gdje je objavljen i ovaj video. 

 
Ako vas je ova metoda "ubice celulita s mesožderkama" zaintrigirala, jer i same više ne znate kako se riješiti naporne narančine kore, znajte da ova metoda puno bolje djeluje na nešto debljim ženama. 
 
Sneki je medijima otkrila da joj za mršavice obično treba oko 15 tretmana, a za nešto deblje žene manje, jer se, kaže ona, naslage bolje razbijaju kada ih je više. 

 
Metoda zvuči zabavno, možda malo bolno, ali ako se stvarno želite zauvijek riješiti kvrga na tijelu, znajte da masaža neće biti dovoljna. 
 
Možda kratkoročno, no dugoročno gledano ipak trebate znati da se celulit najučinkovitije "ubija" pravilnom prehranom, vježbom i masažom.  
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara