Trener Nicole Scherzinger pokazao pet vježbi zbog kojih izgleda nestvarno

Trener Nicole Scherzinger pokazao pet vježbi zbog kojih izgleda nestvarno
Foto: Instagram

NIJE tajna da slavna pjevačica Nicole Scherzinger ima nevjerojatnu figuru, a to ni ne čudi jer svaki svoj slobodni trenutak provodi u teretani, a na Instagramu redovito svojim pratiteljima daje uvid u rutinu.

Osim što tako pokazuje koliko je predana vježbanju, sada je njen trener Paolo Mascitti odlučio podijeliti pet vježbi zbog kojih Nicole izgleda nestvarno.

"Moj favorit su složene vježbe jer koriste više mišićnih skupina istovremeno i donose brojne prednosti. Povećavaju otkucaje srca i sagorijevaju više kalorija, a mogu poboljšati ravnotežu i koordinaciju vašeg tijela", rekao je Paolo koji predlaže da redovito radite čučnjeve s utezima, podizanje kukova s utezima, iskorake s utezima, zgibove i sklekove.

Iako je riječ o klasičnim vježbama, Paolo vjeruje da su najučinkovitije.

"Kako su svi različiti tako za svakoga postoje različite rutine vježbanja. Ako želite smršavjeti, onda preporučujem ubaciti više kardio vježbi u rutinu", istaknuo je Paolo.

Što se tiče toga koliko biste često trebali vježbati da biste vidjeli rezultate, Paolo kaže da je najbolje teretanu posjećivati dva do tri puta tjedno. 

"Važno je da postavite ciljeve i držite ih se. Ako vam u jednom trenutku postane teško, samo se sjetite zašto ste počeli", objasnio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara