YouTuberica isprobala ekstremnu dijetu s rajčicama: "Jedem ih kao bombone"

YouTuberica isprobala ekstremnu dijetu s rajčicama: "Jedem ih kao bombone"
Foto: Instagram

NA POPIS suludih i ekstremnih dijeta sada možete dodati još jednu. YouTuberica Remi Cruz isprobala je ekstremnu dijetu s rajčicama koja propisuje konzumaciju isključivo te namirnice tjedan dana. 

Kako je otkrila u videu koji je objavila na YouTubeu, to joj je savjetovala nutricionistica koja radi s obitelji Kardashian i glumcima koji su utjelovili Marvelove likove. Tjedan dana konzumacije rajčica trebalo bi pomoći sagorijevanju masti i ubrzati mršavljenje, pojasnila je Cruz koja je u vlogerskim krugovima poznatija kao Miss Remy Ashten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Remi Cruz (@missremiashten)

“Rajčice su najbolja hrana za sagorijevanje masti. Probat ću ovo, ali ne na predugi rok, samo da vidim kako će moje tijelo reagirati”, rekla je Cruz na početku svog vloga.

Već nakon nekoliko dana shvatila je da nije riječ o dijeti koja je održiva. Za doručak, prije odlaska u teretanu, uz rajčicu bi pojela malo maslaca od kikirikija. Nakon treninga je pila proteinski shake, a za užinu prije ručka konzumirala je cherry rajčice.

“Iskreno, na početku nisam baš bila oduševljena, a sada cherry rajčice jedem kao bombone”, kaže Remi.

Ručak se sastojao od purećeg burgera i salate s avokadom, krastavcima i, pogađate, rajčicama.

Druga užina bile su mrkve i rajčice, a večera losos sa salatom i rajčicama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Remi Cruz (@missremiashten)

“Osjećam se mršavije”, kaže YouTuberica koja je od prošle godine fokusirana na gubitak kilograma. Rezultat dijete s rajčicama tek će vidjeti kada posjeti svoju nutricionisticu, ali promjene u prehrani i tjelovježba već su joj pomogli da izgubi 25 kilograma. 

“Jako sam ponosna na promjenu. Potpuno sam promijenila životni stil i nikad nisam bila sretnija”, poručila je u jednom ranije objavljenom vlogu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara