Pingvin: Nema te bakine kuhinje koja bi zamijenila ovo u 4 ujutro
"MLRŽE m9ni jEd@n $ p0han?m p!le}iNom" - sigurno ste ovako u Pingvinu u zagrebačkoj Teslinoj ulici, u centru grada, zvučali barem jednom, a i dalje vas je čovjek s druge strane pulta potpuno razumio i bacio se na pripremu vašeg sendviča s pohanom piletinom. Oni koji ovdje nikad nisu frfljali ni jeli, svakako trebaju otići što prije.
Miriše na mladost
Klasični odabir uvijek nakon izlaska u obližnje klubove, poput Thalije i nekadašnjeg Lemona, ali i onih malo udaljenijih, bio je otići za kraj nešto pojesti u Pingvin, koji je nekad radio do 4 ujutro (sad od ponedjeljka do srijede radi do 2 ujutro, a od četvrtka do subote do 3 ujutro, a nedjeljom je zatvoren). Ako bi prošlo 4, produžilo bi se na Dolac na masne, ali u tom trenu najbolje ćevape u somunu na svijetu.
Pingvin je i dalje isti
Uhvatila nas je nostalgija jer u Pingvinu nismo bili koju godinu, pa smo nedavno otišli pogledati što ima. Pojeli smo dva sendviča koja su među prodavanijim stavkama s jelovnika - pohanu piletinu i šunka-sir.
I dalje pašu kao i prije. I to je zapravo sve što smo vam htjeli reći, nećemo vas zadržavati jer vjerujemo da žurite van. Pa nakon izlaska znate kamo. Mi smo večeras u Pingvinu sto posto. Što se tiče cijena, pofotkali smo jelovnik i stavili u galeriju tako da sve možete naći tamo.
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
bi Vas mogao zanimati