Štrudla od gotovih kora s voćem i grizom i dalje je hit: "Jedino nju radim"
TAKOZVANA švapska pita može se raditi u kombinaciji s raznim voćem - svježim ili iz kompota. Najčešće su to višnje, ali sada kad je sezona jagoda i trešanja, slobodno ubacite njih.
Ovaj je recept jako popularan jer je pita fina dok je još topla, ali i kad prenoći u hladnjaku. Ostaje dugo sočna i odličan je izbor kad za vikend druženja desert trebate pripremiti unaprijed.
Nema pravila kad je voće u pitanju
"Jedino nju radim", "Najbolja je jer nije klasična štrudla, sočna je i drugi dan", "Radim je s višnjama iz kompota, svježim jagodama, borovnicama, trešnjama, čak i šljivama. Doslovno se sve može staviti od voća", neki su od komentara.
Pripremite je već danas ili za vikend, vidjet ćete da je stvarno čudo. Recept je OVDJE.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati