Deda Riki je spašen iz šinteraja gdje ne bi preživio, sada traži dom

Deda Riki je spašen iz šinteraja gdje ne bi preživio, sada traži dom
Volonteri

RIKI je mali, sitan pas od svega 8 kilograma. Sa svojih 8-9 godina bio je ostavljen na ulici. Morao se snalaziti za hranu i sklonište. Završio je u šinteraju, gdje ovako sitan i malen ne bi imao šansu za opstanak.  

Iako smo ga nazvali djed, to je više iz milja, jer male pasmine mogu poživjeti i do 18 godina, tako da je zapravo Riki u najboljim godinama.

Trenutno se nalazi na sigurnom i toplom, jako je nježan i jednostavan pas. Dovoljne su mu dvije kraće šetnje, nakon kojih se s veseljem vraća kući mašući repom jer zna da nakon šetnje ide maženje i zna da se vraća u svoj novi krevetić.

U kući je miran: ili leži u svom krevetići, ili se mazi, a kada gure glavu u krilo, tim očima nitko ne može odoljeti. Riki samo treba ljubav i pažnju, a zauzvrat daje čitavog sebe. Jede jako malo, ali često. Tri puta na dan po šakicu hrane i voli sve jesti, no ipak mu je mokra hrana draža.

On je pas za poželjeti. Naučen na red u kući i stanu, miran, jednostavan, voli druge životinje. Sve što mu je potrebno su obitelj i dom.

Podijelite Rikijevu priču i pomozite mu da konačno bude sretan. Sve informacije o slatkoj njušci možete dobiti na kontakt broj 098316361 ili na Facebook profilu Irinea Habek

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara