Dirljivi susret vlasnika i ukradenog psa uljepšat će vaš dan

Dirljivi susret vlasnika i ukradenog psa uljepšat će vaš dan
Screenshot

DJEVOJKA i mladić željni avanture uputili su se na put po Europi i Aziji. U Grčkoj su pronašli maleno štene koje je bilo prepušteno ulici. Odlučili su ga povesti sa sobom i svim su se snagama trudili da dobiju dokumente za njega.

Nakon nekog vremena to se i ostvarilo te su mogli nastaviti svoj put. Njihov psić postao je pravi mali avanturist. Narastao je tijekom putovanja i naučio mnogo toga. No onda se dogodilo nešto posve neočekivano. Zbog velikih vrućina tijekom boravka u Indiji, psića su nakratko pustili iz kombija kako bi se rashladio.

Nakon pola sata netko im je pokucao na vrata kombija i rekao im kako su im ukrali psa. Njihov svijet se srušio. Pokušali su na sve načine doći do svog psa. Nudili su i nagradu pronalazaču, no njihovom ljubimcu nije bilo traga.

Nakon 106 dana netko ih je kontaktirao i rekao im da je pronašao njihova psa na plaži. Odmah su sjeli na avion i vratili se u Indiju. Njihovoj sreći nije bilo kraja. Ovaj dirljivi video sve govori. Velika je bol ostati bez ljubimca i velika radost susresti se s njim ponovno. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara