Spasili su 11 pasa koji su živjeli sa siromašnom bakom i jeli jedino kruh

Spasili su 11 pasa koji su živjeli sa siromašnom bakom i jeli jedino kruh
Foto: Facebook/TautmilesPrieglaudele

INTERNET je danas prepun užasavajućih i tužnih priča o napuštenim, gladnim i ranjenim životinjama. Još uvijek postoje ljudi koji bez imalo grižnje savjesti mogu dići ruku na biće slabije od sebe. No postoje i oni koji se takvim bićima trude pomagati. Bakica iz ove priče htjela je učiniti dobro djelo, no nakon što joj je umro muž, stvari su krenule nizbrdo.

Morala se brinuti o jedanaest pasa, no zbog neimaštine ih je mogla hraniti samo starim kruhom. Njezini su susjedi nazvali lokalni azil čiji su volonteri stvar preuzeli u svoje ruke. Ispostavilo se da je bakica ostala živjeti u toj kući samo radi pasa iako je u gradu imala stan u koji se trebala preseliti.

Bilo joj je žao ostaviti ih da uginu, a nije znala kome se obratiti. Najprije su odvezli psiće koji su bili u gorem stanju, a ostale su hranili i brinuli se o njima na imanju bake. Pobrinuli su se i da se bakica preseli u svoj stan, a gotovo svim psima pronašli su stalan dom. Psi koji su ostali još uvijek nisu spremni za udomljavanje jer nisu socijalizirani, no iz azila kažu kako su uvjereni da će nakon dresure i pravilne njege i oni biti spremni za novi dom. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara