VIDEO Ovaj pas je na neobičan način postao terapijski

VIDEO Ovaj pas je na neobičan način postao terapijski
Screenshot

STING je hrt koji je odmalena pokazivao ljubav prema knjigama. Njegovi vlasnici su ga počeli voditi u knjižnicu kada su shvatili koliko uživa da mu netko čita. Vrlo brzo se priča proširila i Sting je postao popularan na društvenim mrežama, ali i u lokalnim knjižnicama.

Obišao je puno knjižnica, ali i bolnica, a djeca mu uživaju čitati knjige. Uz njega su svi opušteni i on im je svojevrsna terapija. Do sada su mu pročitali stotine knjiga i napravio je više od 3000 terapijskih posjeta.

I njegov brat Luigi je uz njega postao viralni hit, a kako i ne bi kada su tako simpatični i slatki. 2018. godina je za Stinga bila vrlo naporna, prošao je pravu turneju i dotaknuo puno ranjenih srca.

Nažalost, Sting je prije mjesec dana uginuo, no svi koji su ga poznavali ne žele da ode u zaborav. Puno djece koja su mu čitala je pokrenulo kampanju kako bi njegova najdraža knjižnica i dalje imala takvu mogućnost.

Mnogi su zahvalni što su ga imali priliku upoznati i pročitati mu knjigu te će Sting zauvijek živjeti u njihovim mislima i srcima. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara