50 Cent je vukao, Kevin Spacey se naduvao - tko je sljedeći i sa čim?

50 Cent je vukao, Kevin Spacey se naduvao - tko je sljedeći i sa čim?

ZA VEĆINU njih još smo Jugoslavija, a kod nas su im odmor i zabava puno važniji od dojma kojeg kao svjetski poznate zvijezde ostavljaju - zašto neki poznati glumci i pjevači u Hrvatskoj jednostavno zaborave na oprez od paparazza i medija pa na javnim površinama vade joint? Zar im je Hrvatska toliko nebitna za njihovo javno djelovanje, pa se odluče izblamirati što je više moguće kako bi nam dali materijala za pisanje i onaj dobri stari "eto vidiš, i on je samo čovjek" komentar?

Kad je Ante Batinović upao u garderobu 50 Centa uoči njegovog koncerta u Domu sportova, javnost se podijelila - jedni su u tom kutu "sto posto vidjeli slamčicu i neku drogu", dok drugi smatraju kako je krajnje vrijeme da se ostavimo teorija zavjere i priznamo da je čovjek jednostavno "nešto gledao na laptopu". Mediji su se raspisali o toj važnoj javnoj sumnji, a slavni se reper jako uvrijedio i na jednoj američkoj radio postaji poručio pametnim Hrvatima: "Jebeš Hrvatsku, tamo se više ne vraćam! Pokušavaju napraviti vijest ni od čega. Neka budu sretni što sam uopće i došao".

I svijet je čuo za našu "je li šmrkao ili ne" dvojbu

Podsjetimo, njegovo navodno šmrkanje kokaina vidjelo je više od pola milijuna korisnika popularnog servisa YouTube, a nedugo nakon zagrebačkog koncerta i američki su se portali raspisali o incidentu. 50 Cent svoju je estradnu priču, između ostalog, tako dobro prodao zato što se velikim dijelom oslanjala na pokajanje - od uličnog probisvijeta postao je hip-hop zvijezda kojem alkohol i droge više nisu "u điru", a zlobni su mu Hrvati, u namjeri da proslave svoju malu zemlju, prikrpali nekoliko grama kokaina i slamčicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlo je izvjesno vrijeme, a nama se vratilo povjerenje u zvijezde svjetskog kalibra. "Dolazi Kevin Spacey!", oduševljeno su najavljivali domaći mediji dolazak poznatog dobitnika Oscara koji u Hollywoodu slovi za netipičnu filmsku zvijezdu. Njegovo pušenje jointa usred Dubrovnika isprva je bilo jako simpatično, štoviše, bili smo jako ponosni što se holivudski superstar odlučio opustiti upravo pred nama, ali oduševljenje je nestalo spoznajom da je Spacey u biti - umišljena seljačina.

"Znate li vi tko sam ja?!", reče mrtav pijan

Poput nekih hrvatskih javnih lica, počeo je sa spikom "Znate li vi tko sam ja?!", a da stvar bude gora, u trenucima kad je tražio da se respektira njegov ugled jedva je stajao na nogama (ne od umora, već od pijače). Sad i on iz Hrvatske odlazi s gorkim okusom u ustima - svima će reći da smo ludi, nekulturni i da mu zabadamo nos u privatni život. Grozni smo i samo ih čekamo kako bismo im našli mani i prozvali narkomanima koji ne poštuju našu rodnu grudu i njihove zakone. Već smo spremni za vrećicu hašiša Snoop Dogga ili za špricu Alicije Keys.

Dorijan Klarić
Foto: Index, dubrovniknet.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara