50 Cent u Zagrebu želi helikopter i 500 litara pijače

RIHANNINI zahtjevi u Beogradu su mačji kašalj prema onome što od organizatora zagrebačkog koncerta traži 50 Cent. Za sebe i 30 članova ekipe, među kojima su glazbenici, producenti i scenski radnici, traži: helikopter, luksuzni Mercedes i luksuzna alkoholna pića, a organizatori procjenjuju da će troškovi njegovog boravka i koncerta iznositi oko milijun i pol kuna.

Jedan od najpoznatijih repera na svijetu u Zagreb dolazi 3. prosinca, na dan koncerta, što bi značilo da je priča o njegovom boravku u BB Kući vrlo vjerojatno propala. Sa Centom u metropolu stiže četa pomoćnika, glazbenika i menadžera, a svi će zajedno odsjesti u hotelu Antunović. Poznati reper jest će isključivo u sobi, a za njegovu je prehranu angažiran i posebni kuhar.

Za svoju zagrebačku pustolovinu 50 Cent dobio je helikopter i luksuzni Mercedes, a da mu boravak u hotelu bude što ugodniji, sigurno će pomoći Playstation, 300 boca šampanjca Dom Perignon i 150 litara konjaka Hennessy. Organizatori, među kojima je i Marko Lasić Nered, inicijator priče o Jasni Zlokić kao predgrupi za slavnog repera, očekuju da će ih ovaj projekt koštati čak milijun i pol kuna, od čega 300 tisuća ide samo na alkohol.

J. Zlo premijerno u Domu sportova

Jasna Zlokić i Nered će prije Centovog koncerta pred publikom u Domu sportova izvesti novu verziju "Skitnice", velikog zabavnjačkog hita iz osamdesetih godina prošlog stoljeća. Protagonisti ovog neobičnog dueta pjesmu namjeravaju plasirati i na radio postaje, a s njima će se na pozornici pojaviti i Marin Ivanović Stoka, Neredov najbolji prijatelj kojemu će to biti prvi veliki nastup nakon višemjesečnog boravka na odvikavanju od droga.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara