700 tisuća bijesnih fanova GOT-a zahtijeva ponovno snimanje posljednje sezone

700 tisuća bijesnih fanova GOT-a zahtijeva ponovno snimanje posljednje sezone
Screenshot: Youtube

PREOSTAJE nam još samo jedna epizoda Igre prijestolja, no brojni su fanovi poprilično razočarani razvojem situacije. Mnogi su nakon posljednje emitirane epizode zaključili da autori "upropaštavaju seriju u posljednjoj sezoni", a oni koji su vidjeli spoilere koji su procurili na internetu tvrde da je to "najgori završetak u povijesti televizije". 

Neke je fanove ovo potaknulo da pokrenu peticiju kako bi se posljednja sezona Igre prijestolja snimila ponovo, a do sada ju je, kako piše Guardian, potpisalo preko 700 tisuća ljudi koji zahtijevaju da novi sadržaj napišu "kompetentni autori". 

 

"David Benioff i DB Weiss dokazali su da su bijedno nekompetentni, čak i uz to što imaju izvore na koje se mogu osloniti (knjige). Ova serija zaslužuje finalnu sezonu koja ima smisla", stoji u peticiji. 

Među razlozima za ovo potpisnici su istaknuli da su previše požurili s radnjom, te da razvoj likova koji smo pratili u dosadašnjim sezonama nije u skladu s obratima u posljednjoj sezoni. 

"Uništili su najbolju televizijsku seriju ikad prikazanu", "Gledali smo seriju preko osam godina i ovo dobijemo na kraju? Jeste li vi ozbiljni?", "Ne želim ovu dvojicu ni blizu Ratova zvijezda", nizali su se komentari, a neki su se osvrnuli na to da su autori serije angažirani za rad na idućem filmu iz franšize Ratova zvijezda. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara