"Breaking Bad" postaje kolumbijska sapunica: Svidio vam se Walter White? Upoznajte Waltera Blanca!

Foto: Press

I DOK Vince Gilligan još uvijek skuplja pohvale kritičara i publike za posljednju epizodu popularne serije "Breaking Bad", Sony TV sprema se pokoriti kolumbijsko tržište sapunicom "Metastasis".

Radnja sapunice prati učitelja kemije Waltera Blanca koji počinje kuhati metamfetamin kako bi otplatio nagomilane dugove, a društvo mu prave partner Jose, supruga Cielo i šogor Henry Navarro. Ako vam sve ovo zvuči poznato, za to postoji dobar razlog - riječ je sapuničavoj verziji popularne serije koja će na ovaj način pokušati univerzalnu priču približiti tamošnjoj publici, piše The Hollywood Reporter.


Naime, iako je "Breaking Bad" prodan u više od 170 zemalja, Kolumbijci su odlučili prilagoditi priču i pretvoriti je u krimi telenovele poput "El Cartel" i "La Saga" koje su iznimno popularne u Južnoj Americi.

Iz Sonyja poručuju kako trenutno još uvijek nemaju stranih inačica osim ove, a producenti sapunice "Metastasis" konzultirali su se s Gilliganom kako ne bi previše odmicali od izvorne ideje, ali ipak dodaju kako su kamp kućicu/laboratorij zamijenili starim školskim autobusom. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara