Clooney - Daily Mail: Četvrta runda

Clooney - Daily Mail: Četvrta runda

Foto: Guliver/Getty Images

PONOVIMO gradivo.

Prvo je Daily Mail napisao da se majka zaručnice Georgea Clooneyja protivi njihovom braku zbog vjerskih razloga. Zatim je Clooney napisao otvoreno pismo u kojem Daily Mail proziva zbog neodgovornosti i poticanja vjerske mržnje.

Daily Mail se nakon toga ispričao i obećao da će "istražiti slučaj", a došlo je vrijeme i za četvrtu rundu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, glumac je odbio njihovu ispriku u još jednoj izjavi koju je objavio USA Today.

"U objavljenoj isprici, urednik Charles Garside tvrdi da članak nije izmišljotina već priča utemeljena na razgovoru sa starijim članovima libanonske zajednice. Problem je u tome da ništa od toga nije istina jer izvorni članak nikog ne citira. Štoviše, tvrde kako je informacija došla od 'obiteljskog prijatelja'. Stoga, ili su lagali onda ili lažu sad. I prije objave znali su da to nije istina jer ranije ove godine pisali su da se njezin otac oženio izvan njihove vjere i da Baria (majka moje zaručnice Amal) ne pripada Druzima. Dakle, znali su da ne pišu točno, ali ipak su objavili priču", piše Clooney.

"Zahvaljujem se na isprici. Ne bih je nikad prihvatio jer su se isprikom razotkrili kao najgora vrsta tabloida. Ona koja izmišlja činjenice na štetu čitatelja i ostalih publikacija koje ih slijepo prenose", završava Clooney.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara