Fan "Igre prijestolja" zahvaljujući seriji spasio život djevojčici

Screenshot: YouTube

TROGODIŠNJA Alexandra Spirkina igrala se blizu svog doma, odlutala i zatim nestala, a onda je za njom je pokrenuta velika potraga.

U potragu je bilo uključeno 400 policajaca i 200 volontera, ali nisu ju uspjeli pronaći.

Taj posao obavio je fan serije "Igra prijestolja", 47-godišnji Cairo Nurmagambetov.

Cairo je primijetio jato vrana kako kruži iznad polja. Sjetio se da se u seriji vrane pojavljuju kao signal za neki važan događaj i zato je odlučio istražiti što ovo jato pokušava nagovijestiti.

Vrane su ga odvele do Alexandre.

"Imali smo suvremenu opremu za potragu, ali vrane su pobijedile taj dan. Osoba koja je pronašla djevojčicu kaže kako se uvijek događa nešto važno kada se vrane skupljaju. Hvala Bogu da ih je odlučio provjeriti", rekao je policajac.

"Plakala je i zvala svog tatu. Dao sam joj malo grickalica i tekućine, ogrnuo ju svojom jaknom i odnio policajcima", opisao je Cairo trenutak kada je pronašao Alexandru.

George R.R. Martin saznao je za ovu priču, piše Contact Music. "Imali su 400 policajaca, 30 pasa i vojsku ljudi koja je tražila 3-godišnju djevojčicu i nisu je mogli pronaći. Fan 'Igre prijestolja" rekao je 'Gle, tamo ima puno vrana, pitam se zašto se sve skupljaju tamo' i pronašao ju. Naravno da vrane nisu pokušale pomoći. Čekale su da umre kako bi joj iskopale oči", rekao je Martin.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara