"Me and My Place" dobio i svoju aplikaciju

Foto: meinmyplace.com

FOTOGRAF Michael Edwards pod povećalo javnosti došao je zahvaljujući seriji prekrasno snimljenih fotografija koje već dulje vrijeme objavljuje za Esquire.

Naime, riječ je o omiljenoj rubrici "Me and My Place" u kojoj poznate i manje poznate djevojke puštaju fotografa u svoj dom i poziraju u zavodljivom izdanju. Na tržištu se odnedavno nalazi i njegova aplikacija, a kupci iste, za cijenu od 15 dolara godišnje, odsad mogu uživati u njegovom kompletnom opusu.

Naravno, postavlja se pitanje zašto bi netko davao 15 dolara godišnje da bi pogledao fotografije razgolićenih žena, ali u ovom slučaju zaista se radi o iznimno kvalitetnim i intimnim fotografijama koje na prvi pogled otkrivaju puno više od prosječnih fotografija ovog tipa. Isto tako, kupci aplikacije dobivaju pristup ekskluzivnom video i foto materijalu koji je Edwards pripremio za njih.

Oni koji pak smatraju da je 15 dolara previše, a dopada im se ono što Edwards radi, mogu posjetiti njegovu službenu stranicu i provjeriti bogatu galeriju koju autor obnavlja gotovo svakog dana, a seže čak nekoliko godina unazad.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara