Međunarodni festival komedije "London Calling Comedy Fair - Lisinski se smije" ovog prosinca u Zagrebu

Međunarodni festival komedije "London Calling Comedy Fair - Lisinski se smije" ovog prosinca u Zagrebu

Foto: Press

"LONDON Calling Comedy Fair - Lisinski se smije" međunarodni je festival komedije koji se događa 7. i 8. prosinca  u Lisinskom, a donosi koncentrat dobrog humora sastavljen od stand up predstava, cabarea, pantomime i fizičkog teatra. Osjećat ćete se kao da uživate po klubovima Londona, a da pritom ne pakirate kofere i bookirate karte.

Festival otvara program Comedy Gala u subotu, 7. prosinca u 20h. U velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog nastupit će čak pet komičara sa svih strana svijeta: Amerikanac i najveća zvijezda koja stiže u Zagreb Rich Hall

dva Britanca Seann Walsh i John Gordillo

 
Kanađanka Dana Alexander

a voditelj je Novozelanđanin Javier Jarquin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smijat ćete se na temama o muško-ženskom odnosima, raspredati o mamurluku, saznati što se sve može recenzirati, baviti se razlikama između Amerikanaca i Britanaca ali i ostalih nacija.

U svakom slučaju, publici će se predstaviti trenutno najtraženiji komičari iz londonskih stand up klubova.

Nedjeljne predstave u maloj dvorani odabrene su u suradnji s renomiranim Soho Theatrom iz Londona, koji je poznat po vrhunskim alternativno komičarsko-cabaretskim predstavama. U 17 sati tako je na rasporedu talijanski umjetnik Carlo Jacucci, poznatiji pod imenom Vitamirn. Predstava je kombinacija pantomime, fizičkog teatra i cabarea, a nije nužno poznavanje engleskog jezika.


Vitamin from Wez Hopper on Vimeo.

U 18.30h mlada britanska umjetnica Bryony Kimmings predstavlja program "Sex Idiot", kojim je stekla priznanje i slavu u svijetu cabarea. Teme su seks, spolne bolesti, vagina, glupost i sve u tom tonu.Nastupe najvećih zvijezda festivala, ali u samostalnim programima, pratimo od 20 sati kad je na rasporedu šarmantan i karizmatični Seann Walsh, a potom od 21.30 sati i Rich Hall. Po Richu je nastao lik barmena Moa iz "Simpsona", najpoznatiji mu je skeč o Tomu Cruiseu, alias mu je country pjevač Otis Lee Crenshaw, a za emisiju "Top Gear" uspio je ispjevati i pjesmu o automobilu Rover 25...

O komičarima koji dolaze sve zna YouTube, ali i Google, pa za sve informacije trebate samo odvojiti neko vrijeme da se dobro nasmijete!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara