Mirko Filipović objavio dirljivu priču o psu kojega je spasio

Mirko Filipović objavio dirljivu priču o psu kojega je spasio

Foto: Facebook

MIRKO FILIPOVIĆ objavio je na Facebooku fotografiju na kojoj u rukama drži svog psa, a uz fotku je podijelio i priču o tome kako je spasio svog ljubimca nakon što ga je jedna obitelj odbacila.

"Tužna je priča ovog malog anđela, pronađem ga kod mog lokala kako besciljno luta, prošle zime. Nigdje nikog, šta ću sa njim, 10 navečer, odvezem ga na veterinu da mu čip očitaju, da ga vratim vlasniku, ne mogu ga vani ostaviti po toj zimi. Čip očitan, ali maleni nije cijepljen pa ga moraju zadržati dok vlasnik ne dođe po njega i dok ga ne cijepe.

Zovem frenda koji je dr. na veterini, je l' sve OK s psićem, veli da zovu danima već vlasnika, ali se ne javlja, ali da je lokalni veterinar rekao da pas stalno bježi jer je gladan??! Još se meni činilo da je nešto mršav, ali nisam obraćao pažnju. I konačno su dobili vlasnicu koja je mrtva-hladna rekla da ga ne želi nazad jer previše jede i da ga ona ne može hraniti!!? Pas od 6 kila jede previše?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitam šta će sa njim sad, dr. mi veli da ga nose u azil, takva je procedura. I šta ću, ovaj presladak, gleda u oči kao čovjek. I uzmem ga sa sobom, odnesem u Privlaku u moju rodnu kuću, gdje već imam 3 psa, svi iz azila, moj bratić koji mi brine o psima uzme Lukija sebi i šta da kažem, Luki sad živi kao grof Monte Kristo. Spava u krevetu sa njima, svaki dan mu kuhaju i malo je reći da ga obožavaju.

A ja kad god odem u selo svoje, mala svinjica padne u nesvijest od sreće kad me vidi. Kao da zna da sam ga spasio. A o ženi koja ga je puštala da gladuje i koja ga se odrekla nemam riječi...", napisao je Cro Cop na Facebooku.

 

Tuzna je prica ovog malog andjela,pronadjem ga kod mog lokala kako besciljno luta,prosle zime.nigdje nikog,sta cu sa...

Posted by Mirko Filipovic on Friday, 22 May 2015
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara