Ovo je ljubav o kakvoj ljudi sanjaju

Screenshot: YouTube

NA PRVI pogled njihova ljubavna priča djeluje kao plod mašte i holivudskog scenarija, ali ona je itekako stvarna.

Don i Maxine Simpson upoznali su se u '50-ima na kuglanju i ubrzo se oženili. Zajedno su proputovali svijet, posvojili dvoje djece i u miru živjeli život pun ljubavi i sloge.Prije dva tjedna Don je slomio kuk i morao je otiči u bolnicu. U isto vrijeme njegova voljena Maxine počela je gubiti bitku s rakom protiv kojeg se borila nekoliko godina.

Njihovi unuci shvatili su što se događa. Njihov boravak na ovom svijetu bližio se kraju. Unuka Melissa Sloan iz bolnice ih je preselila u svoju kuću, krevet do kreveta.     

Tekst se nastavlja ispod oglasa

  
"Nazvala sam svoju sestru i rekla da imamo još samo jednu priliku da ih zajedno fotografiramo. Baka se probudila i vidjela ga pored sebe. Držali su se za ruke i znali da su jedno pored drugog. Znala sam u svoj srcu da se to mora ovako dogoditi. Baka i djed će umrijeti zajedno. Čula sam monitor kada je udahnula zadnji put", priča Melissa.

Don je osjetio da njegove Maxine više nema. "Vratila sam se u sobu provjeriti djeda i čim su iznijeli njezino tijelo iz sobe prestao je disati. Otišao je s njom. Obožavao je moju baku, volio ju do samog kraja", kaže Melissa.

U 62. godine braka ovaj nevjerojatan par sve je radio zajedno i na kraju su zajedno otišli s ovog svijeta.

"To je nevjerojatno. Jednostavno nevjerojatno. Ovo je priča o pravoj ljubavi", zaključila je Melissa.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara