Pismo prostitutke klijentovoj ženi

Pismo prostitutke klijentovoj ženi

Foto: Shutterstock

AMERIČKI Vice preko pisma u prvom licu prikazao je kako prostitutke gledaju na činjenicu da su mnogi njihovi klijenti oženjeni.

Točnije, prenijeli su pismo njujorške prostitutke koja je predstavljena aliasom April Adams, a u kojem se ona obraća supruzi svojeg klijenta.

U njemu stoji:

Draga suprugo,

Ne poznajem te, ali znam da je moguće da će te suprug prevariti sa seksualnom radnicom. Kažem to zato što to ja radim, a ne nedostaje mi klijenata.

Ali ne tvoj suprug, kažeš, ne on! Drugi muževi da, ali vaša veza, vaš seksualni život, to je drukčije. Imali ste trojac s tvojom cimericom na faksu prije 10 godina. Unajmite dadilju pa svaki kolovoz odete u Las Vegas. Imate tu neku posebnu priču s maratonima "Zakona i reda". Imate fantastičan brak!

Da te pitam: Kad ste se posljednji put seksali tri puta tjedno? Kad se on posljednji put žalio na nešto? Ne misliš li da je moguće da je umjesto toga odlučio problem maknuti iz tvojih ruku, odnosno staviti ga u moje?

Dobra je vijest da, ako se tvoj suprug viđa sa mnom, to znači da želi ostati u braku. Odlučuje se za uzbuđenje na najmanje kompliciran način. Zamisli da je umjesto mene dadilja, susjeda, tvoja najbolja prijateljica. Mogla bih nastaviti, ali jasno ti je kamo smjeram.

Ja sam profesionalka. Diskretna sam, ali sam i konkretna: moje vrijeme, pažnja, seksualnost, mjere se u satima, izvan kojih je on tvoj. I ono najvažnije, ja ne volim tvog supruga niti ću ga ikad voljeti. Prilično je nevjerojatno da za njega osjećam nešto više nego za omiljenog konobara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nikad neću biti prijetnja tvom braku jer kad ne radim ne želim imati veze s niti jednim od vas dvoje. Nikad neću s njim otići na večeru niti vas zvati usred noći niti spominjati razvod. Od mene nećeš saznati što se dogodilo. A ako saznaš od njega ili je glup ili jako ljut na tebe.

Da, neki klijenti počnu nešto osjećati, ali tih je jako malo budući da znaju da je ono što radimo lažno. Ne misliš valjda da vodoinstalater obožava WC-e?

Muškarci znaju da je moja želja prema njima uvjetovana njihovom željom da mi daju novac. Ne vizualizira si gledanje TV-a s tobom i djecom i onda bijeg u moju hotelsku sobu u kojoj će s ljubavlju uzdisati moje izmišljeno ime. Ja sam izvan života. Ja sam radnik. Koliko god o meni razmišljao seksualno, njegove emocije neće biti prisutne u onome što radimo zajedno.

Ako stvari imaju potencijal da se zakompliciraju s njegove strane, uvijek postoji sigurnosna mreža: ja koštam.

Prema mojem iskustvu muškarci na seks troše samo onoliko koliko si mogu priuštiti. Ako je ovo tvojem mužu potrebno svakih dva tjedna i može uzeti 1000 dolara iz kućnog budžeta, pronaći će nekoga tko toliko naplaćuje. Ako želi više, ne može to izvući iz zraka. To je vožnja koja završava s "Dragi, moram ti nešto reći..."

Ako misli da nešto osjeća, zaboravit će to za dva tjedna kao i bilo koju drugu želju.

Što je s bolestima? Unatoč onome što vidiš u filmovima, većina seksualnih radnica danas vjerojatno je zdravija i svjesnija svojeg tijela nego prosječna tajnica. Sjećaš li se što sam rekla o svojoj iznimno limitiranoj nježnosti prema njemu? To uključuje i njegov epidemiološki profil. A tu su brige i oko neželjenog djeteta. Šanse da nosim dijete koje je povezano s poslom su ugrubo nula posto.

Možda još uvijek ne želiš da spava sa mnom. Pitat ću ponovo: Kad ste se posljednji put seksali tri puta tjedno?

Ne kažem da je tvoj posao da ga činiš sretnim. Kažem da možda ti ne želiš toliko često spavati s njim. Zaposlena si ili pod stresom ili te on više ne privlači. Shvaćam, mene sigurno ne privlači.

U tome je stvar. Ja sam tajni sastojak mnogih zdravih brakova jer kad je on sa mnom, oboje dobivate seksa koliko želite. Ako pustiš njegov mobitel na miru možda i dogurate do 50. godišnjice braka. Nema na čemu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara