PlayStation 4 u Hrvatsku stiže 29. siječnja

Foto: Press

SVI ONI koji su se nadali da su priče o kraju siječnja, kao službenom izlasku novog Playstationa u Hrvatskoj, netočne, bit će razočarani. 

Naime, u službenom priopćenju Sony Computer Entertainment Europe stoji kako će se nova konzola u prodaji pojaviti 29. siječnja 2014. Dakle, dva mjeseca kasnije nego u većim europskim zemljama.
Međutim, one nestrpljivije među nama obradovat će podatak da će konzola biti 100 kuna jeftinija (3299 kuna), a kupcima će biti dostupan i paket po cijeni 3599 kuna u kojem se nalazi i "Killzone: Shadow Fall".

Paralelno s konzolom u prodaju kreću i periferni uređaji pa ćete za dodatni DualShock 4 kontroler trebati izdvojiti 449 kn.

"Veoma smo uzbuđeni zbog dolaska PS4 u Hrvatsku, ali i zato što možemo ispuniti visoka očekivanja igrača koji su strpljivo čekali objavu datuma lansiranja", kazao je viši menadžer prodaje i marketinga tvrtke SCEE za istočnu i jugoistočnu Europu, Steve Foster.

Što ćemo igrati

Tekst se nastavlja ispod oglasa
SCE Worldwide Studios razvija više od 30 naslova, od kojih 12 posve novih, uključujući "InFamous: Second Son", "The Order: 1886", "Siren", "Hell Divers", "Shadow of the Beast" i "Everybody’s Gone to The Rapture". Od 30 naslova u pripremi, njih 20 će biti dostupno unutar godine dana od lansiranja sustava PS4 na tržište.

Igre developera i izdavača koje tek trebaju stići na PS4 uključuju "Destiny" iz studija Bungie, Inc., u partnerstvu s Activision Publishers, Inc., "Call of Duty: Ghosts" i "Skylanders Swap Force" iz studija Activision Publishers, Inc., "Diablo III" iz studija Blizzard Entertainment, Inc., "KINGDOM HEARTS III" i "FINAL FANTASY" XV iz studija SQUARE ENIX, "Assassin’s Creed IV: Black Flag" i "Watch_Dogs" iz studija Ubisoft Entertainment, "NBA 2K14" iz studija 2K Sports, "The Elder Scrolls Online" iz studija Bethesda Games te "LEGO: Marvel Super Heroes", "Mad Max" iz studija Warner Bros. Interactive Entertainment te "Minecraft" iz studija Mojang.

Nadolazeći naslovi neovisnih izdavača za PS4 uključuju: N++ (Metanet), Volume (Mike Bithell), Wasteland Kings (Vlambeer), Binding of Isaac: Rebirth (Nicalis), Guns of Icarus Online (Muse Games), Super Exploding Zoo (oneyslug), Road Not Taken (Spry Fox) i Hotline Miami 2: Wrong Number (Dennaton).

PlayStation Plus

Značajna snaga krije se i iza sustava PlayStation Plus (PS Plus), a potvrđen je i niz usluga dostupnih za PS4, poput kolekcije Instant Game, pohranjivanja u cloud te online igranje za više igrača.

Što se dolaska Xboxa tiče, još uvijek nema informacija, ali realno je očekivati sličan datum izlaska.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara