Šef zbog pijanstva osramotio stjuardesu pred cijelom tvrtkom

Šef zbog pijanstva osramotio stjuardesu pred cijelom tvrtkom

Ilustracija: Shutterstock

JEDAN od šefova u Qatar Airwaysu cijeloj je tvrtki e-mailom poslao fotografiju s nadzorne kamere, koja prikazuje jednu od zaposlenica kako leži na podu pijana.

Rossen Dimitrov, potpredsjednik za odnose s klijentima, napisao je u e-mailu da je "posramljen i uznemiren" ponašanjem jedne od stjuardesa, koja je ležala u alkoholiziranom stanju na podu zgrade u kojoj je smještena.

"Ostavili su je na ulazu u zgradu i tamo je spavala, dok je druga stjuardesa nije pronašla i odnijela u njen stan", tvrdi Dimitrov.

Žena na fotografiji za tvrtku radi posljednjih devet godina.

"Kako možemo mijenjati pravila kad se ne ponašamo kao odrasle osobe. Jako sam razočaran", napisao je šef.

Qatar Airways zapošljava više od 30 tisuća ljudi te je jedna od najbrže rastućih zrakoplovnih kompanija na svijetu. E-mailom se željelo podsjetiti zaposlenike da moraju poštovati klijente, objasnili su iz kompanije za Daily Mail.

"E-mail je poslan da se istakne našem osoblju da svatko mora dati svoj obol kako bi radni uvjeti bili bolji, no istodobno se moraju poštovati norme katarskog društva u kojem radimo", tvrde iz kompanije.

U Dohi je konzumacija alkohola zabranjena domaćem stanovništvu, dok stranci mogu piti alkohol, no u Qatar Airwaysu podsjećaju kako domaće stanovništvo pijanstvo smatra znakom nepoštovanja.

"Većina stjuardesa bila bi razočarana činjenicom da se njihova kolegica dovela u ovu situaciju, s obzirom na to da dijele naš ponos zbog reputacije našeg tima i bile bi zabrinute za sigurnost nekoga u takvoj poziciji", dodaju iz tvrtke. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara