Smršavila jer se bojala da će izgubiti dečka: Rekao mi je da mu više nisam privlačna

Smršavila jer se bojala da će izgubiti dečka: Rekao mi je da mu više nisam privlačna

Foto: Facebook

BRITANKA Stacey Hammond-Moore našla se na prekretnici kad joj je njezin dečko Jonathan rekao da je debela.

"Izravno mi je rekao da mu više nisam privlačna. Bila sam uzrujana jer ga nisam željela izgubiti. Brinula sam se da će početi tražiti druge. Tada nisam bila sretna, ali kada pogledam unatrag shvatim da je bio okrutan iz ljubaznosti", priča Stacey.

Kilograme je nakupila 2009. godine kada im se rodio njihov prvi sin Alistair. "Kada sam ju prvi put upoznao bila je vitka i jako aktivna. Kada se udebljala, svaki dan je izgledala depresivno. Vidio sam da joj ne neugodno zbog svega", rekao je Jonathan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Bilo me sram voditi djecu na plivanje jer sam se bojala kako ću izgledati u kupaćem kostimu. Nisam ih vodila u zabavne parkove jer me bilo strah da ću negdje zapeti. Nisam željela biti najdeblja mama na dječjem igralištu ili biti razlog zbog kojeg će moju djecu ismijavati u školi. Više od svega, željela sam imati energije", kaže Stacey koja se nakon Jonathanovih komentara odlučila na dijetu.

2010. godine pridružila se programu mršavljenja, promijenila prehranu, ponovno postala aktivna i smršavila više od 30 kilograma. Godinu dana nakon toga ona i Jonathan su se oženili.

"Obožavam svoju novu figuru. Transformirala sam sebe do razine na kojoj me ljudi više ne prepoznaju", kaže presretna Stacey, a promjena se sviđa i Jonathanu.

"Ponosan sam, gubitak težine je impresivan. Sada joj ne mogu prigovarati, izgleda apsolutno predivno", pohvalio se.
 

 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara