Večeras počinje Rujanfest

Foto: PR

SVE JE spremno za početak još jednog Rujanfesta! Veliki gastro – glazbeni grad, koji se smjestio na prostoru do Westgate-a u Zaprešiću, danas otvara svoja vrata i nestrpljivo dočekuje tisuće posjetitelja. Najpopularnija regionalna glazbenica Severina otvara pozornicu Rujan na kojoj nas u narednih deset dana očekuje još mnogo glazbenih poslastica.

"Ovo će biti drugačiji i opušteniji koncert. Kada imate zadani koncept kao što je bilo sa turnejom Dobrodošao u klub, ne možete pjevati sve pjesme koje ljudi vole i žele čuti. Zato će ovo večeras biti dobra noć predosjećam!", izjavila je dobro raspoložena Severina uoči koncerta na Rujafestu.Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na West pozornici večeras nas očekuje sarajevska rock grupa Crvena jabuka, a najljepše dalmatinske pjesme zapjevat će jedna od najtraženijih hrvatskih klapa Rišpet, na pozornici Rujan prije nastupa Severine.

Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. U izmjenjenom konceptu očekuje nas do sada najbogatija gastro ponuda koja će će biti prezentirana u brojnim gastro kućama – Slavonskoj, Dalmatinskoj, Zagorskoj, Lovačkoj, Makedonskoj te Sarajevskoj. Novosti su Trg Zagrebačke županije na kojoj će se predstavljati svi gradovi, Pivski trg sa više od 80 vrsta piva te Vinska cesta, a za sve one željne adrenalinske zabave i uzbuđenja tu je i veliki zabavni park sa vlakom smrti.

Karte za koncert Severine mogu se osigurati po cijeni od 40 kn u sustavu Eventima, a prodaji su i fan pit karte po cijeni od 45 kn. Karte za ostale koncerte plaćaju se simboličnih 20 kn nakon 19 h. Sve informacije o Rujanfestu možete pronaći na službenoj stranici www.rujanfest.com.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara