Zašto Banja Luka? Zato što je omjer žena i muškaraca 4:1!

Foto: PR

ZAŠTO Banja Luka? Zato što je omjer žena i muškaraca 4:1 i dečkima treba pojačanje! Zato Playground, nova dimenzija zabave kada su u pitanju mladi i njihovi interesi, početkom svibnja organizira 2Xtreme festival u Banja Luci, drugom po veličini gradu u BiH.

Posjet Banja Luci obuhvaća 3 dana lude zabave, 3 nezaboravna partyja, rafting, paintball te veliki zajednički roštilj uz rijeku.

Za svaku prijavu do 1. travnja 2014., svaki polaznik na poklon dobiva party narukvicu!

Kompletni festival zamišljen je kao vikend putovanje te druženje s ekipom u prirodi. Za sada suradnju su potvrdili hrvatski studenti, studenti iz Sarajeva te lokalni studenti iz Banja Luke kojih je mnogo jer je Banja Luka poznati studentski grad. Suradnja sa svima njima garantira internacionalno druženje i nezaboravnu zabavu kakva je u pripremi.

2Xtreme festival predstavlja 'novu dimenziju zabave' te inovativni program putovanja koji još nitko u Hrvatskoj nije ponudio. Naime, radi se o 3 dana zabave u prirodi uz rafting na rijeci Vrbas, koja slovi za jednu od najboljih i najpopularnijih rijeka za rafting u regiji. Uz rafting organizirali smo i paintball turnire, sportske turnire.

Za sami festival zamislili smo tri cjeline i to dvije koje će se održati u popularnom klubu 'Kanjon' odmah pokraj rijeke, a treća će biti organizirana na obali rijeke uz razne igre, turnire i zajedničku roštiljadu. 

Trenutno potvrđeni izvođači za Banja Luku su Mario Amarillo, Kosta Radman te mladi i sve popularniji dvojac Vanillaz. U Banja Luci organizatori će najaviti i najveće EDM događanje u Zagrebu i okolici u 2014. godini pod nazivom Highsky festival koji će se 23. Kolovoza 2014. održati na krovu WESTGATE shopping citya.

PET RAZLOGA ZAŠTO S PLAYGROUNDOM OTIĆI U BANJA LUKU

1. Omjer muškaraca i žena gotovo je 1:4 - u korist žena naravno.

2. Banja Luka je kao grad dobio nagradu najgostoljubivijeg grada u regiji

3. Naučite peći ćevape od pravog majstora (koji ih priprema dok vi tulumarite uz rijeku Vrbas i postanite majstor Banjalučkih ćevosa!)

4. Banja Luka kao grad slovi kao studentski grad te ima preko 30,000 aktivnih studenata

5. Rijeka VRBAS slovi kao TOP DESTINACIJA za rafting u EU.

2Xtreme festival biti će ujedno i EXIT warm up party te Exit festival službeno sudjeluje na ovom festivalu kao 'PRIJATELJ FESTIVALA'.

VIŠE INFORMACIJA NA:

http://www.playground.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara