Zbog misteriozne se bolesti udebljala 51 kilogram u pola godine: "Bojim se da uskoro više neću moći hodati"

Zbog misteriozne se bolesti udebljala 51 kilogram u pola godine: "Bojim se da uskoro više neću moći hodati"

Screenshot: YouTube

VIZAŽISTICA Laura Pell iz Kingsthorpea prije samo pola godine težila je 57 kilograma, no danas ima čak 108 kilograma.

Naime, Pell je prije šest mjeseci oboljela od misteriozne bolesti zbog koje je njeno tijelo počelo zadržavati tekućinu te sada nalikuje "ljudskom balonu", prenosi Daily Mail.

Pell koja svoj život opisuje kao pakao, strahuje od toga da se uskoro neće moći samostalno kretati.

U prosjeku je dosad dobivala nešto više od 6 kilograma mjesečno zbog čega je stalno primorana kupovati novu odjeću, a osim toga dala je i otkaz na poslu.

Pell je dosad radila kao vizažistica na vjenčanjima, no zbog svoje veličine i otežanog kretanja, tim poslom se više nije mogla baviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Živim  u apsolutnoj agoniji i svaki korak je pravo mučenje za mene. Posljednjih šest mjeseci živim u paklu bez ikakve kvalitete života", objasnila je Pell i dodala: "Kad si debeo koža bi ti trebala biti mlohava, no moja je koža je čvrsta. Jedem mnogo manje nego kad sam imala 57 kilograma, pa ipak i dalje izgledam poput vodenog kreveta, puna sam tekućine koja se vidi i na mojoj koži".

Zbog tajanstvenog zdravstvenog problema pati od visokog krvnog tlaka, nepravilnog rada srca, a njeno tijelo nenormalno zadržava tekućinu.

Iako uzima nekoliko lijekova zbog zadržavanja tekućine, njezino stanje se nije poboljšalo te doktori još nisu uspjeli dijagnosticirati od čega boluje.

"Kada pokušam vježbati srce mi napravi oko 180 otkucaja u minuti", objasnila je Pell o kojoj brinu majka i dečko.

"Imam 34 godine, a osjećam se kao da imam 90 godina. Trošim cijelo bogatstvo na novu odjeću i ne vidim kraj svojemu problemu. Doktori moj slučaj nazivaju kompliciranim", otkrila je 34-godišnjakinja.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara