Alfa Mi.To: Nove fotke i podaci

TALIJANSKI novitet godina polako otkriva svoje čari.. Alfa Mi.To na tržište stiže u srpnju, a ponudu će činiti tri motora i dvije razine opreme.

Baznu motornu izvedbu čini 1,4 benzinac kojeg karakterizira 78 KS i 120 Nm, što omogućuju ubrzanje do 100 km/h za 12,3 sekundi i 165 km/h maksimalne brzine. Slijedi ga osjetno ozbiljniji 1,4 T-Jet, turbobenzinac sa 155 KS i 230 Nm. Ovako motoriziran model nudi  ubrzanje do 100 km/h za 8 sekundi, te maksimalnu brzinu od 215 km/h.

U ponudi je i jedan dizelaš - novi 1.6 JTDM sa 120 KS i čak 320 Nm okretnog momenta dostupnog već pri 1750 o/min. Potonji hvata stotku za 9,9 sekundi, postiže 198 km/h i prosječno troši 4,8 l/100 km

Svi motori usuglašeni su s šest-stupanjskim ručnim mjenjačima, a kasnije će ponuda biti proširena DDCT automatikom s dvostrukom spojkom, prvenstveno namijenjenoj za nadolazeće motorne varijante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MiTo na tržištu debitira u dvije razine opreme, Progression i Distinctive, a u ponudi će biti i dva paketa, Sport i Premium. Alfin najmanji premium opremat će se sa sedam zračnih jastuka, dok se iz poglavlja aktivne sigurnosti izdvajaju VDC (Vehicle Dynamic Control) sustav s Hill Holderom, DST (Dynamic Steering Torque) i MSR, te Q2 sustav.

Naravno, cjelokupna elektronika se podrazumijeva, uključujući uvijek dobrodošli multimedijalni sustav razvijen u suradnji s Microsfotom, a koji uključuje USB, CD/MP3 audio, Bluetooth povezivanje i glasovno upravljanje.

Naravno, za one zahtjevnije tu su Bose hi-fi, dvozonska automatska klimatizacija, i nešto kasnije panoramski stakleni krov.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara