Alicia Duvall šokirala golotinjom na dobrotvornoj fešti

MEĐU engleskim silikonskim jetsetericama vlada ogorčena borba za osvajanje pažnje medija pa se Jordan, Jodie i Alicia služe svim sredstvima kako bi to postigle.

Kako su se tabloidi u posljednje vrijeme uz prigodne fotke raspisali o prepucavanju između dvije njene najveće konkurentice, seksi plavuša morala je izvaditi posljednji adut iz grudnjaka i gaćica za privlačenje paparazza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dobrotvornoj večeri Asocijacije Stroke 24-godišnja Alicia odjednom je iz ionako prozirne haljine kroz koju joj se dobro vidjela stražnjica izvadila grudi pred fotoreporterima. Time se željela pohvaliti da je u posljednjoj plastičnoj operaciji smanjila grudi koje su bile prenatrpane silikonima.

Neki šokirani ugledni gosti nakon toga su napustili feštu, a jedan od njih rekao je novinarima "kako je izgubio apetit nakon tako degutantnog istupa".

Alicia se svojevremeno počupala s Jordan u noćnom klubu oko tamnoputog nogometaša Yorkea s kojim Jordan ima vanbračnog sina, a sada će pričekati što će ona i Jodie smisliti da joj uzvrate udarac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara