Angelina i Brad zaglavili u paklu tračeva

GLASINE da je Angelina Jolie za vrijeme filmskog festivala u Cannesu dobila trudove zbog kojih je carskim rezom rodila blizance čak 12 tjedana prije najavljenog termina koje je nazvala Isla Marcheline Jolie-Pitt i Amelie Jane Jolie-Pitt, pokazale su se kao još jedna u nizu neistina. Druga priča glasi kako je asistent slavne glumice navodno panično nazvao bolnicu L'Archet u Nici i rekao da Angie ima trudove, a doktori su joj savjetovali da do kraja trudnoće ostane u krevetu jer bi taj prijevremeni porod bio koban za blizance.

Nije istina ni to da je klan Brangelina na Francuskoj rivijeri kupio imanje vrijedno 70 milijuna dolara sa 35 soba, vlastitim jezerom, vinogradima, šumici i livadama koje se proteže na čak tisuću hektara, već su Brad i Angie to imanje samo iznajmili na rok od tri godine. Razlog njihovog privremenog preseljenja u Francusku jesu strogi zakoni o privatnosti, čime Brangelina želi sebe i djecu zaštititi od najezde paparazza koja će se, očekivano, povećati sredinom kolovoza kada bi glumica trebala roditi blizance.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedna priča o "najljepšem paru na svijetu" dolazi od njihove dadilje koja je "otkrila" što se točno s njima događa iza zidina francuskog imanja gdje trenutno borave. Angelina i Brad navodno su toliko liberalni da svojim potomcima dopuštaju svakakve gluposti; tako djeca za doručak navodno jedu pizzu i čokoladu, igraju se pištoljima koji izbacuju strelice za pikado, kupaju se kasno navečer prilikom čega doslovno poplave cijelu kupaonicu, svi pričaju na različitim jezicima, dok Maddox odbija pričati bilo koji drugi jezik osim francuskog. 

Dadilja je ispričala kako je u kući uvijek neka buka, djeca imaju natjecanje u vrištanju, istodobno je upaljeno šest televizora, telefoni, mobiteli i faxovi neprestano zvone, kao i zvono na ulaznim vratima jer svako malo dostavljači donose nove količine odjeće i igračaka. Sva će djeca navodno biti u Angelininoj sobi u bolnici dok glumica bude rađala, a ona i Brad navodno se nerijetko kupaju goli u bazenu u kasnim noćnim satima.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara