Angelina Jolie boluje od dijabetesa?

AMERIČKI mediji ovih su se dana raspisali o navodnom dijabetesu popularne glumice, i to na temelju povjerljivih medicinskih dokumenata koji su još jednom procurili u javnost. "Izvori", naime, tvrde kako je 32-godišnja Angelina u trudnoći dobila dijabetes koji je uzrokovao brojne zdravstvene komplikacije i zbog kojih lijepa glumica preostale mjesece do prinove mora provesti uz medicinsku sestru.

Osim dijabetesa, Angelinu Jolie navodno muče i kvrge na nogama zbog kojih ne može normalno hodati. Za zdravstvene komplikacije saznala je, piše Daily Mail, prije mjesec dana, a o svemu se povjerila samo suprugu i najbližim prijateljima. Javnost je za sve doznala nakon što su neki američki novinari dobili na uvid njezin medicinski karton, što je u SAD-u kažnjivo, ali bolnica u kojoj se Angelina liječi još nije pokrenula istragu o curenju informacija.

Angelina je, tvrde "izvori", stalno umorna i razdražljiva, a novu trudnoću podnosi puno teže nego prvu. Iako su joj doktori zabranili veća naprezanja, glumica svoje četvero djece ne želi prepustiti dadilji, pa dane provodi "smirujući zvjerinjak". Liječnici su je, navodno, upozorili da će, u slučaju ignoriranja njihovih uputa, dodatno zakomplicirati trudnoću, no glumica se, prema pisanju američkih medija, i dalje igra sa zdravljem.

Poznati par u siječnju je doznao da očekuje blizance, no informaciju su se trudili držati podalje od medija. Angelina je, podsjećamo, odbila govoriti o prinovi pred uglednom novinarkom CNN-a, a da Brada i nju očekuje novo proširenje obitelji, medijima su priznali članovi obitelji popularne glumice.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara