Ante Gotovac: U moju Simonicu je bio zaljubljen Tony Cetinski!

Tekst: V.R.
Foto: Vladimir Ivanov/Cropix

NOVA TV polako otkriva detaljčiće vezane uz "Gotovčeve", reality o medijski najeksponiranijoj obitelji u Hrvata. Tako je Ante, ekskluzivno, u prvoj epizodi showa ispričao kako se i tko ga je upoznao s voljenom ženicom Simonom. "Nazvao me je moj prijatelj, dragi Tony Cetinski te mi je rekao da ima jednu malu vrhunsku i da je mala mrak. On je bio zaljubljen u nju te je on, koliko se ja sjećam, doveo do mene doma i tu večer je on skakao nešto oko Simone", priča Ante, ponosan na činjenicu da je naivnu Simonicu Cetinskom preoteo ispred nosa.

Ante, po zanimanju ložač kotlova, i Simona, po zanimanju majka i manekenka, ovih dana pustit će nas u svoj dom i zainteresiranu hrvatsku javnost pokušati uputiti u "tajnu" njihova života i ljubavi. Iako i dalje inzistiraju na razvodu, što je Simona potvrdila selidbom u jednosoban stan u Buzinu, daleko od blještavila elitnih zagrebačkih naselja, a blizu automehaničarske radionice svojeg oca, Željka Ištvanovića.

Simona je medijima nedavno ispričala i da se želi zaista zaljubiti te da je u svojem životu spremna okrenuti novi list. "Sita sam orgija, vrijeđanja i maltretiranja, spremna sam za novu, pravu ljubav", rekla je Simonica koja tvrdi: "Vjenčani prsten i dalje je u smeću".

A Ante, koji proteklih dana svoju (uskoro bivšu?) suprugu obasipa poklonima i izljevima nježnosti, ne odustaje. "Simona je bila pijana i u afektu, nema pojma o čemu priča. Kakav razvod, to je izmišljotina. Ne razvodimo se", tvrdi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara