Aston Martin One-77: Ekskluzivne fotografije

Aston Martin One-77: Ekskluzivne fotografije

NITI mjesec dana nakon prvih službenih informacija o novom superautomobilu pod kapom slavnog Aston Martina u javnost su procurile fotografije modela skrivenog pod radnim naslovom One-77.

I dok se u Parizu moglo samo baciti pogled na detalj studije u punoj veličini na webu su se našle prve službene slike. Iako su na pola puta između rendera i studijske fotografije, novi materijali otkrivaju automobil iz svakog ugla.

Nema sumnje, One-77 je više no atraktivan i već samim time opravdava po nekima bezobraznu cijenu od 1,2 milijuna GBP. Sudeći po interesu i zaprimljenim rezervacijama s uključenim pologom od 200.000 GBP, ovaj tehnološki dragulj visokih estetskih vrijednosti ima sve preduvjete da probije najavljenu nakladu od samo 77 primjeraka.

Podsjetimo, buduće vlasnike očekuje super-automobil kojeg će karakterizirati tradicionalan Astonov vizualni identitet (link), ali i vrlo napredna tehnološka potpora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

One-77 pokreće 7.3 V12 snažan barem 522 kW/700 KS, što je dovoljno za maksimalnu brzinu veću od 320 km/h. No, u Astonu naglašavaju kako performanse po pitanju maksimalne brzine i ubrzanja nisu apsolutni prioritet, već je njihova želja ponuditi vrhunski proizvod koji će vlasniku pružati potpuni užitak u svakom smislu. Stoga je širok spektar programa individualizacije zagarantiran.

Potkraj godine čelništvo Aston Martina će odabranim klijentima predstaviti prototip, dok će proizvodna izvedba biti dovršena do kraja iduće godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara